Számmisztika

2022.11.26. 08:00

Brit tudósok kiszámolták, ki nyeri meg a foci-vb-t a belgákat legyőzve

Ismert vicc, hogy brit tudósok megállapítanak teljesen felesleges, köztudott dolgokat. A viccet félretéve: az Oxfrordi Egyetem tényleg kiszámolta, hogy melyik csapat és milyen úton jut majd el a 2022-es világbajnoki győzelemig.

HEOL

Ahogy azt a Kemma.hu írja, a csoportkörökből is kiválogatták, hogy kik fognak továbbjutni az egyenes kieséses szakaszba, és számításuk szerint belga-brazil döntőn kerül majd a trófea a dél-amerikaiakhoz.

A matematikai modell szerint egyébként Iránt a Hollandok búcsúztatják majd a legjobb 16-ból, míg a belgák a németeket, a franciák még Benzema nélkül is eljutnak majd az elődöntőig, hogy csak néhány meccset mondjunk, ami miatt már most kár izgulni.... Természetesen a 2022-es vb legnagyobb sörszponzora is rárepült a témára, viccesen afelől érdeklődve, hogy eszerint a valaha volt legnagyobb győzelmi bulit Brazíliába kell-e szervezniük.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

Ha máshogy gondolod, szavazz!

Melyik válogatott nyeri a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!