Esélylatolgató

2022.11.25. 09:15

Messiék elásták magukat? Titkos favorit visz mindent? Szavazz, hogy ki nyeri a vb-t!

Minden csoportkörben lejátszottak már 2-2 meccset a katari világbajnokságon, így lassan kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok.

HEOL

Túlvagyunk már 64-ből 16 vb-meccsen, ráadásul ez egy több szempontból is különleges világbajnokság. Pozitív, hogy a téli rendezés miatt a labdarúgók nincsenek úgy kifacsarva, mint a nyári időszakban, hiszen még csak egy fél szezon van mögöttük. Ugyanakkor az is igaz, hogy a bajnokságok egy héttel a rajt előtt vonultak csak pihenőre, így három hét helyett 5-6 nap jutott csak a válogatottaknak a felkészülésre. 

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a franciáknak nélkülözniük kell Benzemát, hogy az argentínok akkora meglepetésvereséget szenvedtek Szaúd-Arábiától, hogy az munkaszüneti napot ért az országban... és ez csak két hír a vb első néhány napjából. 

Van tehát mit mérlegelni, de addig is mondjuk, hogyan lehet szavazni. A voksolás november 27-én, vasárnap 19 óráig tart. A nagy csapatok mellett persze esélyt adunk annak is, hogy meglepetéscsapat visz majd mindent, így erre az opcióra is lehet kattintani.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

Melyik válogatott nyeri a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!