Vb-2022

2022.12.04. 12:15

Sz*r vagy - kiabálták Messinek, amire rögtön jött az argentin csattanós válasza + videó

Hiába a futball történetének egyik, ha nem a legjobb játékosa Lionel Messi, mégis minden meccsen felbukkannak azok, akik örömüket lelik a pocskondiázásában. Csak aztán rendre érkezik a válasz is.

HEOL

Lionel Messi

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Friedemann Vogel

A katari focivébé második nyolcaddöntőjében a nem kis meglepetésre a legjobb 16 közé jutó Ausztráliával került szembe Argentína. Az esélyes egyértelműen a dél-amerikai válogatott volt, de kellett egy kis idő, hogy fel tudják törni az ausztrál védelmet - írja az Origo Sport.

A 35. percben jártunk, amikor egy-két ausztrál drukker kezdte elhinni, hogy lehet keresnivalójuk, és elkezdtek a lelátóról kiabálni az oldalvonal mellől szabadrúgást elvégző Messinek. "Hol van Messi?" és "Messi, sz*r vagy" rigmusokkal próbálták kihozni a sodrából a hétszeres aranylabdást. Ami sikerült is: 12 másodperccel később az argentin sztár megszerezte a vezetést csapatának, amelyik végül 2-1-re a mérkőzést is megnyerte.

Minden, ami világbajnokság: kattints és kövesd a híreket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!