Éljen az ifjú pár

2018.09.06. 06:44

Megnősült a Tankcsapda frontembere (fotó)

Lukács László nagy napjáról Instagram-oldalán értesítette rajongóit a zenekar.

Tusnádfürdõ, 2018. július 26. Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2018. július 25-én. MTI Fotó: Veres Nándor

Már augusztus elején lehetett tudni róla, hogy Lukács László esküvőre készül – idézi fel a Bors Online. Mint írják, a frontember nem verte nagy dobra a kapcsolatát, párjáról csupán annyit lehetett tudni, hogy a húszas éveiben jár, és igazán szeretik egymást a rockerrel.

Nos, úgy tűnik, a nagy nap meg is volt: az Instagramon közzétett fotó alapján is felhőtlen lehet az öröm – mi más lehetne, hiszen ez olyan szerelemnek tűnik, ami „tényleg örökké tart”.

Borítókép: Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2018. július 25-én.

MTI Fotó: Veres Nándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában