több mint cicaharc

2021.02.03. 14:05

Nincs bocsánat! Egy életre megutálta egymást Tóth Andi és Tóth Gabi

Tóth Gabi és Tóth Andi között kicsit elfajultak a dolgok... De, Tóth Gabi az elmúlt napokban több celebet is megszólalásra kényszerített. Szerintük nem kéne senkit kioktatnia.

Gabi szerint óriási felelőssége van Andinak abban, hogy egy közel 200 ezer követővel rendelkező oldalon reggeli alkoholfogyasztást népszerűsít. Gabi azt írja:

„van akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen... Bravó! Jó üzenet a fiataloknak... imitálj spermiumot az arcodon – kávéhabos szájjal pózol Andi – a reggeli kávé tequiláddal”

Gabi egy zárt csoportban osztotta meg a véleményét, aminek tagja Andi is. A fiatalabbik énekesnőnél mégis elszakadt a cérna, kifotózta Gabi posztját és nyilvánosságra hozta. Szerinte Gabi viselkedése kimeríti az internetes zaklatás fogalmát – írja a Bors.

„Tudom, hogy bombát robbantottam, de nem bírtam tovább. Egy éve ezt csinálja velem és muszáj volt már kiállnom magamért” – mondta Tóth Andi hétfőn este az Instagram-oldalán, amikor már látta, hogy a nyilvánosságra hozott poszt milyen hullámokat vert a közösségi médiában.

Fotó: Bors

 

Kedden délelőtt már az összes internetes újság felkapta a két énekesnő balhéját. Több híresség is beszólt Gabinak; Curtis és Berki Krisztián szerint is jobb lenne, ha Gabi inkább magával foglalkozna.

Talán ennek hatására is, Tóth Gabi végül megtörte a csendet. Egy nyilvános Instagram-posztban védte meg az álláspontját. A 10 perces videóban többek között azt mondta:

Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így...

Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott.”

A „más út” Gabi olvasatában nyilvánvalóan a nyílt háborút jelenti, nehéz ugyanis elképzelni, hogy ezek után békülékeny hangot üssön meg a fiatalabb kolléganője felé, akit eddig egyébként nagyon tisztelt szakmailag. Andihoz kö­zelálló forrásaink szerint ő sem az a békülékeny fajta, elképesztő energiát képes belefektetni az olyan harcokba, amit megítélése szerint a saját igazáért folytat.

Még ha Tóth Gabi esetleg rendezni is akarná ezt a helyzetet, kizártnak tartom, hogy Andi elfogadná a békejobbját

- nyilatkozta a Borsnak Andi egyik közeli barátja.

Ezt támasztja alá maga Andi is, akitől megpróbáltuk megtudni, hogy hajlandó len­ne-e békülni Gabival. Miután meghallotta kolléganője nevét, azt mondta, egy szót sem akar róla beszélni.

Ezek is érdekelhetik