Nehéz időszak

2022.01.19. 12:29

Hónapok óta nem alszik, hetek óta kórházban van Rúzsa Magdi

Már hetekkel ezelőtt bevonult a kórházba a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi, most pedig elárulta, hogyan érzi magát.

Rúzsa Magdi már az újévet is a kórházban töltötte, azóta felügyelik az orvosok a terhességét – az énekesnő ugyanis hármas ikreket vár, és már egy ideje mindenórásnak számít, hiába csak a 32. hétben jár - írja az Origo.

Rúzsa Magdi FORRÁS: RÚZSA MAGDI

"Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten. Nem is gondoltam volna, de egy valóban egy-egy >>Hajrá! Bírod még!<< is nagyon sokat számít" – mondta most a Hot! magazinnak Magdi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában