Bulvár-celeb

2022.11.23. 06:50

Gabriela Spanic elárulta, melyik magyar férfi tetszik neki

A latin díva ismét Magyarországra látogatott, így újra lehetőség adódott, hogy a Bors interjút készítsen vele férfiakról, szerelemről, tervekről. Gaby őszintén elmondta, ki számára az ideális férfi.

Forrás: Bors

Adta magát a kérdés, hogy mit szól ahhoz, hogy Árpa Attila éppen a Nagy Ő-ként keresi nálunk az igazit, hiszen jól ismerik egymást a sáromos színésszel, miután Gaby a Dancing with the Stars második évadában zsűritagként értékelte őt Stana Alexandra oldalán. Nos, a venezuelai származású világsztár, nem fogta vissza magát és elárulta a Borsnak, hogy milyennek látja a színészt. 

– Hogyne emlékeznék Árpa Attilára! Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké – írja a Bors.

– Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. 

És megvan benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni – mondta a világsztár. 

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában