Bulvár-celeb

2022.12.05. 18:19

Igazán különleges neve lesz Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának

Kulcsár Edina és G.w.M néhány hete árulták el babájuk nemét, egy hatalmas bulit tartottak, ahol 90 vendég előtt tudták meg, hogy lányuk lesz. Korábban elmondták, hogy megvan a kicsi neve, de nem akarják még elmondani, hogyan nevezik el a babát.

Fotó: Instagram / G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M az év elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak, azóta mindketten elváltak, összeköltöztek és a közös lányukat várják. Nem tudni, pontosan hányadik hétben jár a modell, de annyi biztos, hogy a terhességét a korai szakaszban jelentették be, mivel emiatt kellett lemondania szereplését a Dancing with the Starsban.

A modellt a közösségi oldalán kérdezhették a rajongók, és sokakat a babavárás, illetve a kislánnyal kapcsolatos dolgok érdekelték. 

A baba nevét továbbra sem tudni, de kiderült, hogy Nina és Medox után újabb különleges névre esett Kulcsár Edina választása - írja az Origo.

A neve fantasztikus. Maga a csoda, és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, ő G.w.M és K. E. kislánya

– árulta el a 24 óráig elérhető Instagram-történetében a kismama, aki azt is kifejtette, hogy egyáltalán nem fél a szüléstől, hiszen tudja, a fájdalom végén egy csodás állapot várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában