Bulvár-celeb

2023.07.30. 13:50

Mintha ikertestvérek lennének Tóth Andival, akkora a hasonlóság ezzel a magyar énekesnővel

Mihályfi Luca megszólalásig hasonlít Tóth Andira, az énekesnőt már legújabb klipjében is hozzá hasonlítják a kommentelők.

Forrás: TV2

Tóth Andi sok fiatalnak a példaképe, mert az öltözködése és a hangja is igazán egyedi. Nem is csoda, hogy sokan próbálják őt utánozni, akár az ének-, akár a zenei stílusáról van szó. Korábban egy fotózás kedvéért modellnek állt, ahol a kommentelők is észrevették a két hölgy közötti hasonlóságot – írja a Bors.

A művész a minap hasonló szituációba került. A legújabb videóklipjéből rakott ki pár képet, ahol az arca és a sminkje, de még a stílusa is emlékeztet Andira. A zenét meghallgatva úgy érezhetjük, hogy az énekhangja is klappol. Volt olyan követő, akinek déjà vu érzése támadt, és ezt meg is írta.

Forrás: Bors

– F@sz@ lett ez is Andi, így tovább –  tudatta egy vicces kedvű kommentelő. Felvilágosították a rajongót, hogy akire ő gondol, az egy másik énekesnő.

Nem is csoda, hogy sokan hozzá mérik, azonban egy lényeges különbség azért mégis akad a két lány között: Lucát eddig elkerülték a botrányok, pedig művészcsaládba született. Andival ellentétben régóta szokja a rivaldafényt, édesapja Mihályfi Balázs színészművész. Már többször is láthattuk a lányával közös produkcióban a férfit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában