Bulvár-celeb

2023.08.01. 05:30

Szenvedélyesen csókolózni látták Pachmann Pétert egy koncerten – vagy mégsem?

A műsorvezetőt egy fiatal nővel hozták hírbe.

MW

Forrás: Bors

A Ripost egyik olvasója arról számolt be részletesen a portálnak küldött levelében, hogy a Mokka műsorvezetője, Pachmann Péter a július 19-i Guns N’ Roses-koncerten heves csókcsatába bonyolódott a nézőtéren egy csinos fiatal lánnyal, annak ellenére, hogy állítása szerint évek óta nem él párkapcsolatban.

Múlt héten a Puskás Arénában a Guns N’ Roses koncertjén láttam Pachmannt egy fiatal lánnyal csókolózni a tömegben, nem messze voltak tőlünk. Fotót nem készítettem, de végigtúrtam Pachmann instáját és sok érdekességet találtam

– állt a levélben, amit az állítólagos szemtanú eljuttatott a  szerkesztőségbe.

Fotó: Szabó Gábor / Forrás: Origo

A portál természetesen azonnal megkereste a tévést, aki megdöbbent az állításon, majd elmondta az igazságot:

„Az való igaz, hogy ott voltam a Guns N’ Roses-koncerten, egy nyolcfős társasággal. Azonban a hölgyet, akivel hírbe hoztak, soha életemben nem is láttam élőben, ezért bátran kijelenthetem, hogy nem is csókolóztam se vele, se mással. Jelenleg egyébként nincs is párkapcsolatom” – jelentette ki a Ripostnak Pachmann, aki csak azért ment el a koncertre, mert évtizedek óta a rockzene nagy szerelmese.

A műsorvezető mit árult el még az életéről, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában