Bulvár-celeb

2023.11.12. 19:43

Király Linda bevallotta, miért nincs párkapcsolata

Romantikus tánccal készült Király Linda és táncpartnere, Suti András. Ennek kapcsán tárulkozott ki az énekesnő.

Forrás: TV2

Király Linda először viccelődve a műsor retró tematikájához hasonlította a szerelmi életét, amikor megtudta Suti Andrástól, hogy az Unbreak My Heart című slágerre fognak táncolni. Viccből azt mondta, hogy a sláger idején volt utoljára komoly kapcsolata, majd komolyra fordította a szót, és elárulta, mi vezetett idáig – írja az Origo.

Király Linda elárulta, hogy nincs hozzászokva ahhoz, hogy valaki vezeti az életében, de három komoly kapcsolaton van túl eddig, egyszer már a kezét is megkérték, ezek mind 8-10 éves kapcsolatok voltak.

„Én abszolút, totál szerelmes típus vagyok, nagyon szeretek kapcsolatban lenni, csak volt egy-két olyan kapcsolat, ami nem feltétlenül volt egészséges. Az, hogy most éppen nincs kapcsolatom, alapvetően egy tudatos döntés volt, mert szükségem volt arra, hogy egy picit dolgozzak magamon” – mondta Király Linda, aki Lékai-Kiss Ramónának elárulta, hogy most úgy érzi, már készen áll a szerelemre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában