Új kedvenc

2023.11.04. 09:25

Már az angol gyerekek is Szoboszlai mezt hordanak (fotó)

A Liverpool FC magyar labdarúgója igazi világsztár lett.

MW

A gólszerző Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában játszott Liverpool–Aston Villa mérkőzésen Liverpoolban 2023. szeptember 3-án. Szoboszlai a találkozó harmadik percében megszerezte első gólját a Liverpool színeiben. Az angol klubcsapathoz július elején igazolt magyar játékos góljával a Liverpool 3–0-ra győzött

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Adam Vaughan

Szoboszlai Dominik igazi világsztár lett, mióta a Liverpool FC-ben játszik. Ezen persze nem is kell meglepődni, hiszen fantasztikus játékost adott Magyarország a világnak: már nem először lett a meccs embere az angolok legjobb csapatánál – írja a Ripost.

Szoboszlai Dominik világhírneve azonban azt is magával hozta, hogy immáron nem csak a magyar gyerekeknek a kedvence. A Liverpool FC arról osztott meg egy fényképet, hogy a klub stadionja előtt egy kisfiú Szoboszlai feliratú mezben sétál be a meccsre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában