Bulvár-celeb

2024.04.05. 05:00

Szívszorító szavakkal emlékezett meg édesapjáról Szabó Zsófi

Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze 10 éve hunyt el.

MW

Szabó Zsófi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Mokka új műsorvezetője 24 éves volt, amikor édesapja, Szabó Gyula meghalt. A család számára a mai napig hatalmas fájdalom a nagy művész, férj és édesapa elvesztése.  Szabó Zsófi többször is elmondta, hogy legjobban azt sajnálja, hogy kisfia, Mendel nem ismerhette meg a nagypapáját - írja a Tények.hu.

Fia születése óta mesél neki róla, sőt, a művész által narrált meséket, illetve az általa szavalt verseket is rendszeresen közösen hallgatják.

Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

A csinos képernyős édesapja halálának 10. évfordulója alkalmából megható gondolatokkal és egy közös képpel emlékezett rá Instagram-oldalán.

Ma 10 éve, hogy itt hagytál. Minden évben, de ezen a napon különösen, olyan mintha kiszakadni próbálna a szívem, úgy fáj a hiányod. Csodálatos ember voltál és csodálatos emlékeket hagytál magad mögött, boldoggá téve ezzel még sok-sok generációt. Négy gyermeked, öt unokád és öt dédunokád nevében elmondhatom, hogy rettenetesen hiányzol nekünk. Azt az űrt, amit magad mögött hagytál, szavakkal nem lehet leírni....

- írta Zsófi, majd a művész kedvenc zsoltárából származó, szívéhez kedves idézettel tisztelgett édesapja emléke előtt:

"Uram, engedd, hogy társaid legyünk az alkotásban, megértsük és megszépítsük a te kezed munkáját, hogy ez a mi földünk biztonságos otthona lehessen gazdagságnak, szépségnek, boldogságnak és békességnek. Amen."

A teljes bejegyzés és a kedves apa-lánya fotó ide kattintva tekinthető meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában