szerencsétlenség

2020.11.26. 08:25

„Éreztem, hogy nagyon fáj” – borzasztó balesetet szenvedett Vasvári Vivien

A többiek is megijedtek.

Forrás: TV2

Csúnya balesetet szenvedett a negyedik termelési feladat kezdetén Vasvári Vivien – derül majd ki a Farm VIP ma esti adásából.A versenyzők a következő termelési feladatot hajtják végre. Szüret után mustkészítés vár rájuk, azonban az ehhez kapcsolódó, termelést segítő feladat nem éppen zökkenőmen­tesen zajlik – írja a Bors.

A lányok már a játék előtt mondogatták, hogy ők tartanak ettől, és sajnos meg is történt a baj. Én is nagyon megijedtem, mert csak egy hatalmas koppanást hallottam. Akkor láttam, hogy Vivi a földön fekszik.

Rögtön odarohantam, láttam, hogy az ajka szétnyílt az ütés következtében – mesélte Kucsera Gábor, hogy mi történt azután,

hogy Vivit arcon csapta a játékszerkezet farúdja.

A szőke lány az ütéstől azt sem tudta, hogy hol van.

Fotó: Bors

Éreztem, hogy nagyon fáj, de az volt a szerencse, hogy nem a fogam és nem az orrom tört Megijedtem, elkezdtem remegni és a szemem is könnybe lábadt

– mesélte a műsorban, amit ma este láthatnak a TV2 nézői.

Fotó: tv2

Kérdés, hogy vajon lesznek-e komolyabb következményei Vivi sérülésének, illetve ez mennyire jelent a pirosak számára hátrányt a termelést segítő versenyben, ahol a nagyobb présgépért folyik majd a küzdelem a csütörtöki adásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában