Krimi

2023.04.19. 09:59

Szörnyű tragédia: úthenger gázolt halálra egy munkást Csanyteleken

Egy 40 év körüli férfinak nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A Délmagyar információja szerint az útépítésnél dolgoztak a munkások, amikor az úthenger az egyik dolgozót elgázolta – írja a delmagyar.hu.

A szerencsétlenül járt férfi életéért több órán keresztül küzdöttek a mentők. A helyszínre még mentőhelikoptert is kértek, ami az út mellett tudott leszállni, de a 40 év körüli munkás életét már nem tudták megmenteni.

Azt, hogy a dolgozó munkást pontosan hogyan gázolta el az úthenger, és a felelősség kérdését a munkaügyi felügyelőség vizsgálja.

A Délmagyar információi szerint 

a szeszfőzdéhez vezető utat betonozta egy szegedi cég. Úgy tudjuk ide érkezett ki az ellenőr. Az úthengernél, vagy azon vizsgált valamit, amikor elindult a gép és a 43 éves férfinek nem sikerült időben kitérni az útjábólí így az nyaktól lefelé átment rajta. 

A rendőrség szerint nem közlekedési baleset történt, mivel akkor – a munkavégzés miatt – le volt zárva az útszakasz. A helybeliek elmondták, hogy az útépítők épp a másik utcát fejezték be, ott nagyon becsületes és szervezett munkát végeztek. Semmi probléma nem volt, és nem is tudják elképzelni sem, hogyan történhetett a baleset.

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: delmagyar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában