Krimi

2023.06.14. 01:36

Kollégái mondták el a fiatal rendőrjárőrnek, hogy szörnyethalt az édesanyja és a testvére

Nagykanizsán történt a szörnyű tragédia: egy terhes anyuka és az édesanyja haltak meg. A kismama 5 éves kisfia végignézte, ahogy hiába küzdöttek a nagymamájáért.

Forrás: zaol.hu

Fotó: olvasói fotó

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egyik fiatal járőre is érintett, a szombati két emberéletet követelő karambolban - írta a zaol.hu. Az édesanyját és testvérét veszítette el. A történteket tovább súlyosbítja, hogy 

a fiatal nő egyedül nevelte öt esztendős kisfiát, aki így szülők nélkül maradt. A nehéz szociális körülmények között élő rendőr szeretné a gyermeket magához venni.

Szabó Dániel r. őrmester a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 25 éves járőre így nemcsak, hogy egyik pillanatról a másikra vesztette el szeretett családtagjait, de máris hatalmas feladat vár rá, hiszen nővére egyedül nevelte öt éves kisfiát, és ez után a szörnyű tragédia után Dani azt tervezi, hogy magához veszi és felneveli unokaöccsét, Bencét. 

Dani édesanyja és nővére a 7-es főúton tartottak hazafelé, amikor egy kereszteződésben összeütköztek egy autóval. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a két felnőtt nem élte túl a balesetet, a gyermekülésben utazó kicsit viszont szerencsére sértetlenül emelték ki az autóból.

A gyámhatóság azóta döntést hozott, ideiglenesen már Daninál helyezte el Bencét.

A rendőrök azonnal összefogtak, nagy fájdalomban lvő kollégájukért, ezért kérik, hogy a temetések anyagi költségeihez aki tud, járuljon hozzá, illetve segítse a gyászoló családot. A támogatásokat az MHB banknál Szabó Dániel néven vezetett 10104985-25120600-01005008 számlaszámra várják.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában