Krimi

2023.07.05. 13:49

Lövés dördült Székesfehérváron, megszólalt a szemtanú

Éles fegyvernek tűnt a férfi pisztolya, ezért hívták a rendőrséget.

MW

Forrás: FMH

Fotó: Fehér Gábor

Rugdalta egy üzlet ajtaját, majd a levegőbe lőtt egy férfi Székesfehérvár belvárosában - írja a Feol.hu.
A portálnak sikerült elérnie azt a szemtanút, aki a rendőrséget hívta, miután észrevette, hogy valaki ittas állapotban, oldalán egy pisztollyal sétálgat a Fő utca–Juhász Gyula utca sarkán. Ekkor még nem lehetett tudni, mi lesz a kimenetele a történetnek…

Az egyik éttermi dolgozó vette először észre azt kedden este, hogy egy erősebb testalkatú férfi pisztollyal az oldalán föl-alá sétál az utcában. Mivel rengeteg olyan esetet lehetett látni, hallani külföldön, hogy valaki csak úgy bekattant és elkezdett az utcán lövöldözni, ezért olvasónk azonnal hívta a 112-t.

 

Fotó: Fehér Gábor / Forrás: FMH

A diszpécsernek megadta a férfi személyleírását, de mivel közben a férfi háromszor berúgott az egyik bejárati ajtóba, majd leadott egy lövést is, itt már látható volt, hogy akár komolyabb gond is lehet.

Ezt rögtön mondtam a diszpécsernek, és kértem, hogy azonnal induljon a rendőrség, hiszen senki nem tudja, éles-e a fegyver. Az összes vendéget betereltem a teraszról, nehogy bárkinek bántódása essen

 – mondta el a portálnak a szemtanú, aki szerint legfeljebb félóra telhetett el, mire a férfit elvitték a rendőrök az épületből, ahová időközben bement. A lényeg, hogy senkinek nem esett bántódása és az ügy végül is gyorsan lezárult.

Szerző: Házi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában