Krimi

2023.07.28. 15:30

Megrázó képek: szinte a felismerhetetlenségig összetört a motor a hajnali halálos balesetben

A sofőr később feladta magát.

MW

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este - tájékoztatott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A Police.hu-n megjelent péntek hajnali közlés alapján eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes típusú autó és a motorkerékpár. 

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

 

Mint írták, a 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.

A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van - közölte a rendőrség.

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában