Krimi

2023.08.23. 06:05

Kidobta két gyerekét az emeletről egy édesanya

Az egyik kisgyermek életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, testvére azonban nem élte túl a zuhanást.

Illusztráció

Kidobta két gyermekét egy anya vasárnap éjjel egy botoşani-i szálloda első emeletéről Romániában – számolt be a tragikus esetről a Maszol. Az egyik gyermek a zuhanás következtében belehalt sérüléseibe, és a helyi idegsebészeti kórház orvosai szerint testvérének sem bíztatóak a túlélési esélyei.

A kórház orvosigazgatója, Marius Dabija elmondta, hogy a 2 éves és 11 hónapos kisfiút hétfő hajnalban nagyon súlyos állapotban, mély kómában vitték be a kórházba, nagyon közel az agyhalálhoz. Az orvos szerint a kisfiú súlyos, diffúz agykárosodása nem kezelhető sebészeti úton.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő tette után azzal fenyegetőzött, hogy maga is leugrik. Rendőrségi tárgyaló segítségével két óra után sikerült elterelni a figyelmét, majd a szállodaszoba ablakán besurranó katonai tűzoltók lefogták. Ezután a nőt kórházba szállították egészségi állapota felmérésére.

Az ügyben emberölés és emberölésre tett kísérlet miatt nyomoz a Botoşani megyei törvényszéki ügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában