Siker

2023.08.14. 14:10

Hatalmas bulival készül a Halott Pénz, jövő nyáron a Puskás Arénában lépnek fel (videó)

Eddigi legnagyobb koncertjére készül a népszerű zenekar, amely 2024. június 8-án a Puskás Arénában ünnepli fennállása huszadik évfordulóját.

MW

Marsalkó Dávid a Halott Pénz zenekar koncertjén a Campus Fesztiválon 2022. július 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Halott Pénz az elmúlt években tizenkétszer adott teltházas koncertet a legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínnek számító Budapest Parkban, emellett háromszor töltötte meg a Papp László Sportarénát – közölte a szervező Live Nation az MTI-vel.

Mint írták, 2004-ben jelentek meg Marsalkó Dávid első dalai Halott Pénz néven, a projekt 2013 óta egy hétfős zenekart takar. Az áttörést a Feneked a gyengém című dal, majd a 2013 végén megjelent Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez jelentette. A csapat dalszövegeivel bebizonyította, hogy komoly mondanivalót tud közvetíteni, a közismertté vált, gyakran idézett sorok idővel szlogenekké váltak. Az Amikor feladnád vagy az Élnünk kellett volna című Halott Pénz-dal sokaknak adott erőt a nehéz pillanatokban.

A csapat az első teltházas klubkoncertek után elsőként töltötte meg három egymást követő este az Akvárium NagyHallt, majd hamar a fesztiválok headliner sávjában találta magát. A zenekar az elmúlt tíz évben folyamatosan jelen volt a hazai slágerlistákon, napjainkban az ország egyik legnépszerűbb zenekarának számít.

A Halott Pénzt a közönség szeretete vitte az úton, amit eddig bejártunk, és most együtt megcélozhatjuk Magyarország legnagyobb koncerthelyszínét, a Puskás Arénát

 – idézte Marsalkó Dávidot a közlemény.

Az együttes azon kevés hazai zenekarok egyike, amely visszatérő fellépője a Sziget fesztivál nagyszínpadának. A legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínnek számító Budapest Parkban már tizenkétszer adtak teltházas koncertet, miközben háromszor töltötték meg a Papp László Budapest Sportarénát.

A jegyvásárlás augusztus 16-án 10 órakor nyílik meg a regisztrált Live Nation tagok számára, a teljeskörű jegyértékesítés pedig augusztus 18-án, 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában