Fesztivál

2024.03.19. 13:26

A 14 év alattiaknak ingyenes lesz napközben a belépes az EFOTT-ra

A családok felé nyit az EFOTT. Az egyetemisták és főiskolások fesztiváljára, amelyen a Velencei-tó partján idén mások mellett Azahriah, Majka és Krúbi is koncertet ad, a 14 év alattiaknak szülői felügyelettel ingyenes lesz a belépés.

MW

Koncert az (EFOTT) első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Az EFOTT új, önálló jegytípust is bevezet nappali eseményeire. A fesztivál mintegy száz aktivitással, számos egyetem részvételével és negyven kipróbálható sportággal várja az érdeklődőket július 10. és 14. között – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Az elmúlt években egyre inkább felértékelődött a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe az EFOTT fesztiválon. Idén először kifejezetten a családok számára is készülünk programokkal. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIverzumban több mint húsz felsőoktatási intézménnyel lehet találkozni

– idézte Budai Marcellt, az EFOTT sajtófőnökét a kommüniké.

Fesztiválozók az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én
Fotó: Vasvári Tamás / Forrás: MTI

Az idei EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a fesztivál központi gondolata a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása. Az EFOTT egyetemi kampuszának számító UNIverzumban a felsőoktatási intézmények mellett a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői is helyet kapnak.

Az egyetemisták fesztiváljának estéin koncertet ad mások mellett 

Azahriah, Majka, Krúbi, a ValMar, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy a Punnany Massif.

Újdonság lesz, hogy a Velencei-tó partján House Pikniket rendeznek a fesztivál minden napján, július 10. és 14. között, 14 óra és 20 óra 30 perc között.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában