zene

2020.12.02. 13:16

9 éve alakult a legvagányabb Heves megyei csajtrió

Nagy változás történt idén a Dorothy életében, gitárosuk ugyanis nyolc és fél év után kilépett a zenekarból.

Heol

Forrás: YouTube

Fotó: Dorothy zenekar

A Heves megyei csajtrió az országban még ma is különlegességnek számít, hiszen szinte ők az egyetlen lányokból álló együttes, akik punk-rock zenét játszanak. A Dorothy zenekar indulásáról korábban már beszámoltunk, és számos klipjük megjelenését is nyomon követtük. Az együttes karrierje mérföldkőhöz ért, a közelmúltban " target="_blank" rel="noopener noreferrer">jelentették be megalakulásuknak 9. évfordulóját.

Idén egyébként nagy változás történt a Dorothy életében: gitárosuk, Blahó Brigitta ugyanis nyolc és fél év után kilépett a zenekarból.

„Brigi élete más irányba halad tovább, amit mi tudomásul vettünk és elfogadtunk! Szeretnénk neki mi is megköszönni azt a 8,5 évet, amit együtt tölthettünk vele, nekünk is sokat adott és szívből kívánjuk neki, hogy olyan élete legyen, amire vágyik, amelyben igazán boldog lesz!” – írták a közösségi oldalukon.

" data-show-text="true" data-width="">

">Kedves Mindenki!

Szeretnénk Veletek megosztani, illetve továbbosztani Brigi posztját a döntéséről, mely szerint kilép a...

A lányok nyáron már be is jelentették új gitárosuk, Balog Anita érkezését, aki az Amíg együtt dobog című új daluk klipjében mutatkozott be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában