reality

2021.03.29. 16:36

Ezt gondolja az egri irodavezető az Exatlon új játékosairól

Kővári Viktor és Buzás Dorottya régóta ápol bizalmas viszonyt egymással, így az sem volt kérdés, hogy együtt tárgyalják ki az újonnan érkezőket.

HEOL

Az Exatlon egri irodavezetője éppen edzett, amikor váratlanul megjelent Dóri. – Egy kicsit bepörgetem magam a mai napra – fogalmazott Viktor, aki ekkorra már éppen túl volt személyi edzése javán.

A két sportoló ezután egy magánbeszélgetésbe kezdett, ahol egyebek között megtárgyalták az új játékosokat: – Nagyon fontos a végjáték, hiába van még kettő forduló, muszáj megnyerni a mai napot. Nem fér bele a lazsálás. Az éjjel azon gondolkoztam, hogy miért lehetnek ilyen szorosak a versenyek. Volt már hirtelen halál, és volt, hogy vezettünk, de fordítani tudtak – elmélkedett Viktor.

Az egri versenyző ezután egy lehetséges forgatókönyvet is felvázolt Dórinak arra vonatkozóan, hogy miért alakulhatnak mostanában így a játékok: – Valószínűleg azért lehet ez, mert csatlakozott Csepi és Marci, akik szerintem nagyon beleillenek a csapatba, és nagyon jó, hogy itt vannak. Viszont szerintem egy kicsit megváltozott a csapat rezgése, ami nyilván velejárója a dolognak, ha új játékosok érkeznek. Azonban lehet, hogy épp az új játékosok billentették ki egy kicsit Bálint teljesítményét is – érvelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában