reality

2021.03.05. 15:58

Hatalmas változásokat érzékel magán az Exatlon egri irodavezetője (videó)

Kővári Viktor úgy gondolja, érzelmeit már sokkal jobban kezeli, mint fiatalabb korában.

HEOL

Mint arról csütörtökön már beszámoltunk, egy-egy rosszabb teljesítményt látványosan nehezen dolgozott fel az egri irodavezető a műsorban, és erre csapattársai is felfigyeltek. Viktor maga is beismerte, hogy eddig elfojtotta heves vérmérsékletét.

A legutóbbi adásban pedig ismét érzelmeiről kellett vallania az egri sportolónak a kamerák előtt: – Tíz évvel ezelőtt még nem nagyon tudtam magam visszafogni és kordában tartani az érzelmeimet. Nyilván ahogy telnek az évek és idősödöm, egyre jobban tudom kezelni ezeket a dolgokat – fogalmazott Viktor.

- A játékban még nem törtek elő belőlem olyan érzések, amelyeken uralkodni kellett volna. A tegnapi volt az első, amikor egy kicsit betelt a pohár a vereségek miatt, és nem nagyon akartam visszafogni a dühömet. Teret engedtem érzelmeimnek, de ez csak abban nyilvánult meg, hogy egy kicsit morcosabb voltam, mint egyébként szoktam lenni – tette még hozzá a Kihívók játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában