exatlon

2021.04.27. 14:52

Szívszorító szavakkal búcsúztak a Bajnokok a maklári ugrókötelestől (videó)

Kurtán Adél óriásit küzdött Párbaján, olyannyira, hogy még Somhegyi Krisztián és Jósa Dani is nehezen dolgozta fel a fiatal lány kiesését.

HEOL

Mint arról korábban már beszámoltunk, pénteken Kurtán Adél búcsúzott az Exatlon Hungary küzdelmeitől. A maklári ugrókötelestől két csapattársa, Somhegyi Krisztián és Jósa Dani is érzelmes szavakkal vett búcsút:

- Megmondom őszintén, még mindig bennem van az a párbaj. Nagyon kemény volt! Adélban most láttam meg azt a tüzet, ami szerintem eddig rejtőzködött benne – fogalmazott Dani. – Biztos vagyok benne, hogy több volt még benne, és lehet, hogy ez a párbaj kellett volna, hogy százszázalékosan ki tudjon bontakozni. Adél egy csupaszív lány, egy kicsit láttam benne a húszéves énemet. Nagyon örülök, hogy így megnyílt előttem, és tudtam őt motiválni. Jólesett, hogy minden egyes nap megkérdezett dolgokról, nagyon boldog vagyok, hogy tudtam neki adni egy-két jó szót és tapasztalatot – tette hozzá Dani, aki szerint Adél most olyat tapasztalt meg, amit otthon öt év alatt sem tudott volna.

Somhegyi Krisztián hasonlóan megható gondolatokkal búcsúzott a maklári ugrókötelestől:

- Danin látszik, hogy megviselte Adél kiesése. Láttam rajtuk, hogy nagyon jóban voltak. Adél hatalmasat küzdött a párbajon, nagyon sajnálom, hogy ez nem tudott korábban kijönni. Azonban ahogy akkor futott, amikor felajánlottam neki a medált, azt csodálatos volt nézni. Abszolút itt volt a helye közöttünk, nagyon fog hiányozni – méltatta volt csapattársát Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában