vakáció

2021.06.20. 19:16

Elárulta titkát a gyöngyösi háziorvos: így nyaral az idén

Dr. Mangó Gabriellának az elmúlt időszak csak a munkáról és a tanulásról szólt. Most viszont végre lazíthat, és elmehet nyaralni. Hogy hová és kivel? A Ripostnak elárulta a titkát a háziorvos.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Dr. Mangó Gabriellának az elmúlt időszak a tanulásról és a rengeteg munkáról szólt. Nemrégiben viszont sikeres államvizsgát tett és mivel az adatok szerint a járvány harmadik hulláma is csökken, végre ő is lazíthat egy kicsit – írja a Ripost.

– Szeretnék a kislányommal sokat biciklizni és rengeteget túrázni. Azt is tervezzük, hogy ahogy a korábbi években, idén is elutazunk az Adriára családostól – mesélte a lapnak a doktornő. – Mind a hét gyerekünk eljön velünk és idén a fiaim barátnői is csatlakoznak, így lehet, hogy 13-an leszünk. Össze leszünk zárva, de nekem ez a karácsony.

Mint kiderült, dr. Mangó Gabriella és családja az ilyen nyaralásokon sokszor napokig nem is találkozik senkivel, de ezt ő egyáltalán nem bánja, mert azokkal lehet, akiket mindennél jobban szeret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában