Celebmustra

2023.03.05. 20:04

5 hevesi híresség, 5 poszt - Celebjeink fitten indították a márciust

Vármegyénk hírességei ezen a héten is aktívan élték a mindennapjaikat, és ezt meg is mutatták a rajongóknak. Nézzük, kivel mi történt a tavasz első hetében.

HEOL

Lola (elöl) a Fradi-meccsen járt a héten

Forrás: Lola/Facebook

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa, Kővári Viktor kedvesével, Viviennel Martonvásárhelyen járt, és persze be is jelenkezett az Instagram-oldalán, követői legnagyobb örömére.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok snowboardos, Gyarmati Panka láthatóan még szívesen élvezné a havazást és a téli időjárást, erről árulkodik legalábbis az elbűvölő fotó, amit megosztott az Instagram-oldalán.

A hatvani születésű énekesnő, Lola a Facebookon arról számolt be, hogy meghívást kapott az NB I.-es listavezető Ferencváros mérkőzésére. A művésznű barátnőjével látogatott ki a Groupama Arénába, és a mosolya alapján kifogástalanul érezte magát.

Az ugyancsak hatvani születési kick-box világbajnok, Rákóczi Reni házi kedvencével készített egy közös fotót a Facebookra. A bejegyzésben a sportoló örömmel hangsúlyozta, hogy a kutyája mennyire egészséges, és rámutatott arra, hogy ebben nagy szerepe van egy különleges orvosság használatának.

Az egri születésű modell, az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, Nagy Réka pedig végre újra kedvezett férfi rajongóinak, amikor formás alakjáról osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában