Felépülés

2023.05.26. 09:35

Kiderült, mikor tér vissza Amerikába Borics Ádám, a siroki kölyök

Hosszú felépülés után kel útra a siroki kölyök.

HEOL

Példaértékű kitartása meghozza gyümölcsét, még pár hónap és újra a ringben lehet Borics Ádám

Forrás: Borics Ádám/Facebook

Szűkebb hazánk egyik óriási büszkesége Borics Ádám, akinek a pályafutását természetesen portálunk is nyomon követi. A profi ketrecharcos legutóbbi posztjában arról tájékoztatta rajongóit, hogy a sérülés utáni gyógyulása még nem teljes, de gőzerővel azon dolgozik, hogy minél előbb visszatérhessen. Azonban egyelőre még csak az amerikai utazás időpontját árulta el. Hogy mikor szállhat ringbe, még kérdéses. 

– 7 hónap telt el a műtét óta, olyan 90 százalékosnak mondanám a térdem. Voltak már box sparringjaim, gurultam is, birkóztam is de ott még kerültem a rizikós helyzeteket. Tényleg azt érzem, hogy már célegyenesben vagyok. Júliusban újra visszatérek Amerikába és folytatjuk a melót tovább. Addigra már 100 százalékos leszek és talán egy campbe is rögtön bele csaphatok - írta bejegyzésében a sportoló.

Borics Ádám egyáltalán nem unatkozott az elmúlt időszakban. Egerben megnyitotta saját akadémiáját, elindította Youtube-csatornáját, párjával pedig egy álomszép esküvő keretein belül örök hűséget fogadtak egymásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában