Megcsalás és közöny

2023.05.13. 16:15

Kitálalt Kozso volt felesége: nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne

Az egri származású Kozso első felesége valamiért úgy érezte, most jött el az idő ahhoz, hogy mindent a nyilvánosság elé tárjon.

HEOL

Kozsó egy korábbi egri fellépésén

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Kádár Mónika és Kozso szerelme meseszerűen kezdődött. A férfi Mónika elmondása szerint nagyon vágyott egy kislányra. Három évvel azután, hogy megismerkedtek, megszületett Amanda - írja a Bors

– Zsolti nagyon vágyott egy kislányra, és amikor megszületett Mendi, ő volt a világ legboldogabb és legjobb édesapja. Egy ideig... Ez a felhőtlen boldogság ugyanis nem tartott soká. Zsolti hamar visszacsöppent a sztárok világába, alig volt otthon, nemigen törődött se velem, se a lányunkkal. Aztán persze, megtudtam, hogy a férjem nem éppen a hűség mintaképe, kiderült, hogy egyik nőtől vándorolt a másikra – számolt be a Bors a BEST Magazin nyomán. 

Mónika hét év után vált el a férjétől. 

Ő nem olyan apa, akivel dicsekedni lehetne

– A válásunk óta nincs kapcsolata Amandával és az azóta született unokájával. Pedig lett volna kitől ellesnie, milyen egy jó férj, egy jó apa. A szülei évtizedeken át példás házasságban éltek, az én szememben ők voltak a mintacsalád. Sajnos, már múlt idő, mert az édesanyja, az anyósom, Olgi mama egy évvel ezelőtt meghalt. Csodálatos nagymama és dédnagymama volt – részletezte Mónika, aki azt is hozzátette, hogy sokáig erőltette ezt a dolgot Kozsóval, de hiába. Az is kiderült, hogy Amanda ma már ott tart, hogy már ő sem kíváncsi az apjára, nem akar találkozni vele.

Kozsónál egyébként nagy a boldogság, ugyanis jelenlegi párjával családalapításra készülnek.

Legutóbb a TV2 képernyőjén a Párharc című műsorban szerepelt az énekes új szerelmével

 

 

 

 

 

Címkék#kozsó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában