Megkapták, amiért odamentek

2023.05.18. 08:05

Kozso elárulta, miért vállalták a versenyt szerelmével

Egy remek példával érzékeltette a dolgot Kozso.

HEOL

Kozso és szerelme boldogabb, mint valaha

Forrás: Ámokfutók (hivatalos oldal)/Facebook

Az egri születésű énekes, Kozso és szerelme hétről-hétre együtt győzte le az akadályokat a Tv2 Párharc című műsorában. Az interneten, illetve a közösségi médiában számtalan helyen firtatták, hogy Kozsonak az egészségügyi hátterére való tekintettel nem biztos, hogy elkellett volna vállalnia a versenyt. Egyebek között ezzel kapcsolatban osztotta meg gondolait a Facebookon.

– Sokat gondolkodtunk, hogy elvállaljunk-e egy olyan versenyt, ahol komoly kihívásokat kell teljesíteni, és ahogy láthattátok is, álltunk elébe. Korábbi egészségügyi problémáim egyáltalán nem befolyásolták döntésünket, hiszen az a múlt, meggyógyultam, és nem jellemez, nem korlátoz minket. Ha úgy éreztük volna, hogy a következő pillanat az egészségünk rovására mehet, akkor azonnal félbeszakítottuk volna a feladatot. Ez a verseny nem feltétlen erőnléti, ez egy páros kihívás. A párok osztják be maguk között a feladatokat, hogyan taktikáznak, milyen adottságaik vannak, mennyire szerencsések, mennyire ismerik és szeretik egymást, mennyire szeretik mások őket. Szerettük volna kipróbálni magunkat egy hétköznapinak cseppet sem mondható helyzetben, és ez alatt a pár nap alatt a versenytársakat is sikerült valamennyire megismernünk, véleményt formálnunk - kezdte Kozso a bejegyzésében. 

Mint írja, tisztában voltak, ki hogyan vélekedik róluk, de ez az ő véleményük. 
– Színes ez a világ, sokfélék vagyunk, sokféle véleménnyel. Igyekeztünk mindenkit egyformán bíztatni és segíteni, mindenki sikerének egyformán örültünk, ha kritikánk építő jellegű volt, annak hangot adtunk - fogalmazott. 

Kiemelte, nem DR BRS-ék kérésére szavaztak Krisztiánékra, hanem azért, mert úgy gondolták, hogy ha erőnléti feladat lesz, akkor a fiatalok maradhatnak, ha pedig párkapcsolati összecsapás, akkor Adriék jobban ismerhetik egymást, és azért nyerhetnek. 

– Miért nem a párbaj előtt kértünk szót? Amíg ki nem mondtuk ott, mindenki előtt, addig mi sem voltunk biztosak a döntésünkben. Miért indultunk, ha nem nyerni mentünk? Ha például a New York Marathonon csak azok indulnának, akik úgy érzik, hogy a dobogó felső fokára állhatnak, akkor nem 52 ezer ember sorakozna a rajtvonalnál. Tudtuk, hogy a cápa nem nyer fáramászást! De nem feladni mentünk, hanem átadtuk a helyünk! Azért indultunk, mert kaptunk egy lehetőséget, és éltünk vele, hogy kipróbáljuk magunkat. Hogy élvezzünk minden pillanatot. Nyerni mindenkinek mást jelent. És hogy mennyire nem az erő a lényeg? Döntőig meneteltünk második nap, legyőzve Exatlonosokat (bocsi srácok), fiatalabbakat, idősebbeket, vékonyabbakat, pocakosabbakat és a többi. Összesítettben harmadik helyen álltunk - részletezte az énekes.

Hozzátette, megkapták, amiért odamentek, tudták, hogy "a csúcson kell abbahagyni". 

– A villán kívüli rengeteg elfoglaltságot, fellépést, egyetemet, felkészülést egy külföldi versenyre- sajnos nem tudtunk tovább kizárni az életünkből, és ez is szerepet játszott döntésünkben. Kapcsolatunkat ez a tapasztalat csak még jobban megerősítette, ha lehet ennél erősebb, és egy életre szóló élményt kaptunk - zárta gondolatait a kihívás kapcsán Facebook-bejegyzésében Kozso.

Legutóbb egyébként volt felesége támadta az énekest, mondván nem érdeklődik a lánya iránt. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában