Szerelem

2023.05.24. 21:03

Netflix-sztárral jár Oczella Krisztina

A gyönyörű modell elrabolta a sármos színész szívét.

HEOL

Oczella Krisztina és párja úgy tűnik elválaszthatatlanok, mindenben támogatják egymást. A napokban adtunk hírt arról, hogy Krisztina eredményesen szerepelt élete első, testépítőknek szóló versenyén, amelyhez természetesen szerelme, Sergej Onopko is gratulált az Instagramon.

Mit kell tudni Sergej Onopkoról? 
Sergej Onopko német színész, 1985. február 3-án született a volt Szovjetunióban, Kharkiv városában. Számos nemzetközi filmes produkcióban vett részt 2012-től kezdve. Szerepelt egyebek között a Die Hard - Drágább, mint az életed című akciófilmben, illetve azóta több mint 35 tévéfilmben, rövidfilmben, tévésorozatban és játékfilmben. Úgy mint, a 2016-ban megjelent amerikai horrorban, a Vaksötétben, a 2018-as Vörös verébben és a németek nagy sikert elért alkotásában, a Netflixen futó Barbárok című kalandfilm-sorozatban. Szintén ezen a platformon követhetjük nyomon Az utolsó királyság történetét, amelyben Boltan szerepébe bújik a jóképű színész.

 

Sergej Onopko legújabb filmje egyébként az HBO Max-on debütáló román kémjátszma, a Spy/Master.

Sergej az Instagramra múlt év május 30-án posztolt először közös képet szerelmével egyenesen Barcelonából, a posztnál lelkitársként említi Krisztit. Azonban, ha a modell Instagramját átpásztázzuk kiderül, hogy már évek óta egy párt alkotnak és azóta is nagyon boldogok együtt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában