Celebmustra

2023.07.02. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - szépség- és étkezési tippek

Megnéztük, mi minden történt celebjeinkkel a héten, hogy olvasóink se maradjanak le semmiről.

HEOL

Balázs Lili is megosztotta szépségről szóló véleményét

Forrás: Balázs Lili/Instagram

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos Gyarmati Panka végre ismét tudott úgy edzeni, ahogy szeretett. Erről Instagram-oldalán adott hírt, és le is írta, milyen gyakorlatokat végzett.

Balázs Lili, Heves vármegye legutóbbi Tündérszépe a sima bőr híve Instagram-oldalára posztolt bejegyzése szerint. Ennek elérése és megőrzése érdekében pedig elkövet mindent, amit csak lehet.

Korsós Judit, avagy ismertebb nevén Lola, énekesnő és műsorvezető Intagram-oldalán egy képet osztott meg nyaralásáról

Az egri testépítő modell Oczella Eszter  ezúttal gömbölyű fenekét mutatta meg edzés közben Instagram-oldalán közzétett posztjában. Persze könnyű azt mondani, hogy mindez ételkiegészítő miatt sikerült, de a kemény edzést semmi nem helyettesítheti.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal nem edzésről szóló fotót posztolt Instagram-oldalára, hanem finomabbnál finomabbnak tűnő ételek titkait tárta fel rajongói előtt. 

- Az étrendünk sokkal több mint grammok és számok, ezért ne arra törekedj, hogy minél alacsonyabb kalórián sanyargasd magad, hanem tápláld a tested és sportolj keményen! - osztotta meg jó tanácsait a sportoló.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában