Celebmustra

2023.07.30. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt – Oczella Eszter elsírta magát a születésnapi meglepetés buliján

Nézzük, ezen a héten merre jártak celebjeink.

Heol.hu

Forrás: Oczella Eszter/Instagram

Fotó: Oláh Nikolett

Az egri születésű modellt, Oczella Esztert 30. születésnapja alkalmából köszöntötte családja, barátai és szerelme. 

– Sokan sokféleképpen élik meg, van, aki fél tőle, hiszen vége a húszas éveknek, van, aki azt mondja, ez után kezdődik csak az igazi élet. Én megmondom őszintén, semmilyen különösebb érzéssel nem vártam a 30-at, viszont amit kaptam, az valami olyan különleges és felemelő volt, hogy azt hiszem, egész életemben emlékezni fogok rá - írta bejegyzésében.

– Gábor hónapok óta dolgozott egy filmen, amiről nekem azt mondta, egy fontos munkájuk Botond barátjával, emiatt sokat fog utazni, forgatni, intézkedni. Mivel tudtam, hogy már régóta szerette volna ezt a projektet megvalósítani, ezért nem tűnt föl (még minimálisan sem), hogy valami egészen máson dolgozik. Az én életemen. Az én életemet bemutató kis filmen, egészen a születésemtől napjainkig.

Minderről, ahogy mondtam, az ég világon semmit nem tudtam, csak annyit, hogy csütörtökön (egy nappal a születésnapom előtt) lesz a film bemutatója, sajtó, fontos emberek, úgyhogy ezzel a tudattal ültem be a Mammut mozi egyik termébe. Az volt az “etetés”, hogy késésben vagyunk és perceken belül kezdődik a vetítés, ezért amikor beültünk, már sötét volt, és 1-2 perc múlva kezdődött is a film. 

Eszter ezt is megosztotta az Instagramon. 

A hatvani születésű énekesnő, Lola egy mátrai négycsillagos hotelben pihent, amit meg is mutatott követőinek.

A domoszlói Road zenekar megosztotta az ezredik Instagram-bejegyzését. 

– Ahogy nézegetjük itt az elmúlt évek Instagram fotóit, történeteit, úgy gondoljuk, igazán jó kis emlékkönyv ez számunkra. Sok mindent éltünk már meg együtt, Veletek, de tudjuk, hogy rengeteg közös kaland vár még ránk, amit meg is osztunk majd a világgal - írták a poszthoz.

Oczella Eszter testvére, Krisztina egy újabb remek, egészséges recepttel ajándékozta meg a rajongóit. 

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor Eger szívében lepte meg kedvesét egy piknikezéssel.

– Csodálatos élmény volt - írta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában