Celebmustra

2023.08.20. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt – Fotózás, strand és persze szurkolás!

Megnéztük, mit csináltak a héten celebjeink, hogy olvasóink se maradjanak le semmiről.

Heol.hu

Borics Ádám és párja az Atlétikai Világbajnokságon, Budapesten

Forrás: Borics Ádám/Instagram

A hatvani énekesnő Lola, egy nagyon különleges, nem mindennapi fotózáson járt a hétvégén, amiről Instagram oldalára töltött fel egy rövid videót. Valószínű ha elkészülnek, akkor követőivel is megfogja osztani a fotókat.

A siroki Kölyök, Borics Ádám most kivételesen nem űzi hanem nézi a sportot. Párjával látogattak el Budapestre, az Atlétikai Világbajnokságra, ahonnan posztolt is egy jó hangulatú képet, amin még össze is öltöztek. 

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor  a Balatlon Táborban ismét a győztes csapatot vitte előre. Hálájuk jeléül meg is lepték Viktort egy fa borítású emléktáblával, amin az szerepel, hogy a ,,Legjobb csapatvezető".

Náray Erika, egri színésznő épphogy hazaért Triesztből egyből Szaporcára ment fesztiválozni. A koncert után készült is egy pár szelfi, amin úgy látszik hogy jól érezte magát. 

Mint ahogy azt a héten megírtuk Bíró Ivett, a pétervásárai fitneszcsillag pedig a nagy kánikulában az egri strand medencéiben hűtötte le magát. A neon színű bikinije megtette a hatását, ugyanis rengeteg like érkezett erre a fotójára

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában