Merész

2023.08.22. 18:58

Beszóltak a gyöngyösi influenszernek, visszavágott

Molnár Miléna gyöngyösi influenszer a napokban szebbnél-szebb fürdőruhás fotókkal árasztotta el az Instagram-oldalát, rajongói legnagyobb örömére. Azonban volt olyan is, akinek ez nem igazán tetszett.

Heol.hu

Miléna sokáig nem mutatta meg magát fürdőruhában, azonban nemrégiben megtört a jég. Azóta sorra kápráztatja el a követőit gyönyörű fotóival.

– Annyira elvarázsol a hajózás, hogy szerettem volna egy hajós témájú fotózást. Na de hogy szervezzem ezt meg? A fotósra két opcióm van, @sandorlengyel_official, vagy @_tothszabolcs_. Ide most Szabival mentünk. Kiderült, hogy egy volt gimis osztálytársam @bambifromheaven elektromos hajókkal (is) foglalkozik, így összehoztunk egy találkozót a fotózás kapcsán az @e_hajocenter-nél. Nagyon nosztalgikus volt 10 év után újra bandázni Bambival, beszélgetni, és hát ott folytattuk, ahol a gimiben abbahagytuk. A hajó pedig… te jó ég, egy álom! Mindenképp szeretném, hogy a hajózás része legyen az életemnek. Ha megcsinálom végre a motoros jogsit, lehet, hogy ez lesz a következő! Ezzel újabb post-it került a kívánság falamra - írta bejegyzésében Molnár Miléna, a tyúkos lány.

– Alig várom a fotókat. Az első fürdőruhás kép amit látok rólad. Természetesen tökéletes. De az arcodról nem tudom levenni a szemem. Annyira bájos vagy - írta az egyik követője. De nem csak ez az egy dícséret érkezett, mások is a jókívánságaikat, csodálatukat fejezték ki Miléna iránt.

Egyetlen rosszakarója rondít bele a kommentszekcióba.

– Csak dolgozni ne kelljen... - jegyezte meg az egyik kommentelő. 

Miléna erre frappánsan vágott vissza.

– Én szeretek dolgozni. Egy hajóról, laptopon meg pláne! - írta az influenszer, aki mint azt bejegyzéséhez is írta, épp egy fotózáson vett részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában