Döbbenetes

2023.08.03. 20:20

Egy igazi Picasso veszett el Kozsoban

Hajdú Péter Frizbi című műsorában derült ki róla, hogy az éneklésen kívül máshoz is ért.

Heol.hu

Kozsot óriási büszkeséggel tölti el, hogy ennyien érdeklődnek a műalkotásai iránt

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ideiglenesen Londonba tette át a székhelyét Kozso, az Ámokfutók atyja. A Bestiák egykori menedzseréről eddig nem is tudtuk, hogy nemcsak a zenéhez ért, de az ecsettel is jól bánik. Nemrég Hajdú Péter Frizbi című műsorában vallott arról, hogy rengeteg kiállítása volt már, a képeit pedig úgy viszik, mint a cukrot – írta a Ripost. 

„Hároméves és pár hónapos voltam, amikor az első komoly kis képemet megfestettem. Párizsban végeztem képzőművészeti egyetemen.” – magyarázta a meglepett Hajdúnak Kozso, aki jelenleg is egy nagy kiállítás szervezésén dolgozik. Képeivel vissza szeretne térni az egykori alma mater városába is – tudhattuk meg a cikkből. 

„Rengeteget festek és nagyon sok helyen vannak kiállításaim. Most volt egy Szingapúrban, korábban Hongkongban, Manchesterben és most remélem, hogy két hónap múlva sikerül Párizsban is. Az utolsó festményemet éppen Dubajba vitték volna el. Most természetesen Kozso néven festek, de korábban - amikor Párizsban végeztem a képzőművészeti iskolát, - Kocsor Zsoltként szignáltam a képeket” – mondta Kozso, aki ha minden igaz, eddig több mint 5 milliárd forintot keresett a tehetségével.

Mint azt megírták, a delfinimádó énekes most azért utazott kedvesével - Ágicával - az angol fővárosba, hogy személyesen adja át a festményeket az új tulajdonosnak. Mivel a ködös Albionba vitte a jó szerencséje, maradnak pár napot és kikapcsolódnak a párjával. Kozso azt mondta, hogy szíve szerint senkinek sem adna a képeiből. Közben meg óriási büszkeséggel tölti el, hogy ennyien érdeklődnek a műalkotásai iránt. Már csak az a kérdés, hogy delfineket festett-e már, hiszen köztudottan nagy rajongójuk. Korábban azt is tervezte, hogy a Balatonba telepíti a világ talán legintelligensebbnek mondott állatait, de ez az álma még nem teljesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában