Zenei élet

2023.08.26. 08:45

Puskás-Dallos Péter újra köszönetet mondott a novaji producernek + videó

Úgy tűnik, a zeneipar két tehetsége nagyon jól tud együtt dolgozni. Újabb remek dal született Puskás-Dallos Péter és Maddow kezei között.

Heol.hu

Kis Richárd novaji producer, lemezlovas

Forrás: Beküldött

Kis Richárd novaji lemezlovas, producer pályafutása töretlen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Puskás-Dallos Péter figyelmét is felkeltette a tengerentúlon Maddowként ismert művész. Mint arról korábban beszámoltunk, Ricsi még júliusban mesélt a Heol.hu-nak arról, hogyan is került munkakapcsolatba Petivel

– Nagyon nagy meglepetés és megtiszteltetés volt számomra a felkérés. Éppen az egri mekiben reggeliztem, amikor Puskás-Dallos Péter menedzsere megkeresett, hogy dolgozzunk együtt egy 5 számos kislemezen - mesélte akkor.

Augusztus 17-én megjelent a The Biebers új dala, amely a kilépő címet viseli. Puskás-Dallos Péter Facebook-bejegyzésében mondott köszönetet azoknak, akik közreműködtek a dalban. köztük a novaji producernek is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában