Problémák

2023.08.10. 17:00

Yamina a csütörtöki, Tisza-tavi fellépését is lemondta, betegségét sem tagadta

Őszintén vallott egészségügyi problémáiról a népszerű dj, akit Gyöngyösön is hiába vártak a rajongók.

Heol.hu

DJ Yamina, azaz Illés Viktória Instagramon tudatta követőivel, mi is történik most vele.

Mint arról korábban portálunkon beszámoltunk, két héttel ezelőtt Gyöngyösön adott volna bulit a népszerű lemezlovas, ám a helyszínt rendőrök lepték el, emiatt nem volt hajlandó színpadra lépni. Akkor nem ejtett szót pszichés betegségéről.

Most a szerdai és csütörtöki bulijait is lemondta. Köztük a Tisza-tónál, egészen pontosan Tiszafüreden megrendezett Dj Tour Festet is kihagyja.

Grafikus térkép a Tisza-Tóról, a Dj Tour Fest pontos megjelölésével
Forrás: Dj Tour Fest Tiszafüred/Facebook

 Instagram-posztjában adott magyarázatot a népszerű dj.

– Őszinte bejelentő: a következő dolog történt, történik… A mentális betegségemről rengeteget beszéltem nektek már a médiában. Nem titkoltam sosem, hogy van. Évek óta kezeltetem, pszichológushoz járok. Tudom mi, mikor és miért történik velem. Sajnos az utóbbi időben, mivel rettentő nagy a hajtás, nem tudtam kellőképp erre figyelni, és most azt mondta a szervezetem, hogy stop Kisasszony! Abban kérem a megértéseteket, hogy az e heti szerdai es csütörtöki bulikat lemondtam. Ne haragudjatok - adta hírül Yamina.

Egyébként Yamina nem először lépett volna fel a Tisza-tavi rendezvényen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában