Celebmustra

2023.09.24. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - a szépségé volt a főszerep a héten

Utánanéztünk, mivel foglalták el magukat celebjeink a héten, hogy olvasóink se maradjanak le semmiről.

Heol.hu

Balázs Lili csodálatos helyen képviseli hazánkat

Forrás: Balázs Lili/Instagram

Molnár Miléna gyöngyösi influenszer ezúttal egy lélegzetelállító fotót posztolt magáról Instagram-oldalán. A fotón magabiztosság és határozottság látszik rajta, ahogy egy étterem bejárata előtt pózol.

Balázs Lili, a hatvani tündérszép is csodálatos környezetben, lélegzetelállító ruhában pózol Instagram-oldalára feltett fotóján. Büszke mosollyal az arcán képviseli hazánkat a Miss Universe-en.

A hatvani születésű énekesnő, műsorvezető, Lola elárulta, hogy szereti a sushit. Instagram-oldalára feltett fotója szerint már régóta szeretett volna enni egy jót a csemegéből.

Az egri modell, Oczella Eszter ezúttal egy fárasztó edzésről és annak eredményéről készített videót, amelyet közösségi oldalára is posztolt.

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, az egri születésű modell, Nagy Réka ezúttal egy kozmetikai expo moderátoraként tevékenykedett. Mindezt Instagram-oldalán is megosztotta.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában