Koncert

2023.09.16. 16:23

Fergeteges bulit csapott Majka a Bolykiban

Az előadó gondolt azokra is, akik nem tudtak ott lenni.

Heol.hu

Majka és az egri közönség

Forrás: Facebook/Vajda István/hydelight

Fotó: Vajda Istvan

Majoros Péter vagyis Majka ismét megmozgatta az egrieket egy nagyszabású, élőkoncerten. Szeptember 15-én pénteken lépett fel a Bolyki Pincészetben, a turnéján belül. A pörgős és egyben dallamos szövegeit ezúttal sem egyedül hanem a zenekara kíséretében adta elő. A zenész a koncertről Facebook oldalán osztott meg jó pár fotót. A kép alatti komment részlegben pedig csupa pozitív, hálás visszajelzések vannak az esttel kapcsolatban. 

Imádtam, nem tudom mit tudsz? De azt nagyon. Mindig feltöltődve jövök haza a koncertedről, és valami plusszal. Köszönöm. – írta Majka egyik rajongója. 

Egy másik koncerten résztvevő, rövidebben fejezte ki véleményét: ,,Nagyot mentetek,köszönjük!!!Szuper buli volt!!"

De volt olyan is a kommentelők között, aki még külön a helyet is kiemelte: ,,Fantasztikus koncert volt, gyönyörű helyen Köszi Majka!"

És olyan is aki csak egyszerűen csak ennyit fűzött hozzá: ,,Imádtam minden percét!"

Akik pedig lemaradtak a koncertről itt van egy rövid videó, amit Majka tett közzé a fellépése után. Látszik a véget nem érő tömeg, a tűzcsóvák és Majka  végtelen energiája, amit az egri közönség is átélhetett pénteken este.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában