Labdarúgás

2024.05.12. 20:08

Eger SE: a felívelt labdákkal nem tudtak mit kezdeni

A gyors hazai vezetésre még volt válasza az Eger SE-nek Sényőn, ám a folytatásban már nem tudott újítani a vendég az NB III. Északkeleti csoportjának 28. fordulójában.

Heol.hu

Oláh Balázs (a labdával) szerezte az egriek egyenlítő gólját

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

SÉNYŐ FC–EGER SE 3–1 (2–1)

Sényő. V.: Práth Dávid (Urgyán A., Kovács L.).
SÉNYŐ: Szondi L. – Klepács K., Márton A., Kapacina K. (Szopkó V., 93.), Farkas M., Lizák B. (Torkos M., 82.), Schmidt P. (Nagy N., 93.), Szokol Zs., Vámos G., Ur L., Orosz M. (Vámos M., 71.). Vezetőedző: Nagy Sándor 
EGER: Bukrán E. – Balázs P., Zvara D., Gyurkó M., Sós M. (Kispál T., 63.), Oláh B., Gíber A. (Koczka K., 63.), Hegedűs D. (Debreceni D., 46.), Géringer T., Nagy Á., Almomani N. (Pál A., 63.). Vezetőedző: Lázok János.
GÓL: Schmidt P. (5.), Klepács K. (28.), Kapacina K. (58.), ill. Oláh B. (26.).

NAGY SÁNDOR: – Gratulálok a fiúknak, mert ismét nagy elánnal vetettük bele magukat a küzdelembe. Az előző mérkőzésből tanulva 95 percig maximálisan koncentráltunk. Újabb értékes három pontot szereztünk, azonban még nem dőlhetünk hátra, fontos két mérkőzés van előttünk.
LÁZOK JÁNOS: – Nehéz egy ilyen meccs után mit mondani és értékelni. Ugyanis még azt mondhatnám, hogy a játékunk nem volt rossz, de talán a fiatal játékosaink nem érezték át a meccs súlyát. A felívelt labdákat elvesztettük és ezekből kaptuk a gólokat. Sok sikert a Sényőnek!
KÖVETKEZIK: Eger SE–Tiszafüred, május 19., vasárnap, 17.00.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás: eredmenyek.com

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában