Celeb

2023.10.24. 19:30

"Beteg elméjű" - csúnyán beleálltak a gyöngyösi influenszerbe, amiért idősebb férfit szeret

Sértő szavakkal illették Molnár Milénát és párját, Lengyel Sándort a közösségi médiában. A páros reagált a támadásra.

Heol.hu

Molnár Miléna és párja idén nyáron Máltán pihent

Forrás: Molnár Miléna/Facebook

Molnár Miléna több olyan fotót is megosztott már a közösségi médiában, amelyen 27 évvel idősebb szerelmével pózol. Nem egyszer beszélt már a Lengyel Sándorral való kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatáról. Arról, hogy a szerelem kortalan.

Most újra támadják a gyöngyösi influenszert a nem mindennapi párválasztásáért, csúnyán beszóltak neki az Instagramon.

– Milyen kár, hogy egy ilyen fiatal szép lány egy ilyen öregemberre pazarolja el a legszebb éveit - írta az egyik kommentelő Miléna legfrissebb fotója alá, mire ő hosszabban fejtette ki véleményét a negatív megnyilvánulás kapcsán.

– A fiatal lány életében először érzi azt egy férfi mellett, hogy az lehet, aki! És úgy szeretik, ahogy van. Örült volna, ha egy vele egykorúban találja meg ezt, nem sikerült. Így aztán azzal él, akivel igazi társai egymásnak. Kortól függetlenül. A szerelem nem válogat - reagált a gyöngyösi influenszer a támadásra.

Azonban a kommentelő itt nem hagyta annyiban, ugyanis sértő szavakkal illette a szerelmeseket. Lengyel Sándort beteg elméjűnek nevezte. 

A poszt alatt egyébként számtalan pozitív, támogató hozzászólást is találni, ami azért biztos jól esik Milénáéknak.

– Egyszerűen nem hiszek a szememnek látva ezt a sok rosszindulatú hozzászólást! Örömmel látom, hogy te mennyire intelligensen kezeled őket! Sok boldogságot kívánok és erőt az emberekhez kedves Miléna! - írta az egyik követője Miléna Instagram-bejegyzéséhez.

Miléna már nem először tapasztalja meg az emberek rosszindulatúságát. Augusztus végén is higgadtan, intelligensen kezelt egy ilyen helyzetet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában