Ünnep

2023.10.27. 21:00

Ez a közös Kovács Katiban és Szoboszlai Dominikban

Kovács Kati verpeléti születésű énekesnő a születésnapján megragadta az alkalmat és felköszöntötte hazánk egyik legkiemelkedőbb sportalakját.

Heol.hu

Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő (Archív fotó)

Forrás: Máté Krisztián/MW

Születésnapja alkalmából egy csokor virággal lepte meg Kautzky Armand és Novodomszky Éva a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnőt. A sportrajongó Kovács Kati, megragadva az alkalmat, egy másik ünnepeltre is felhívta a nézők figyelmét - adta hírül a Hirado.hu.

Mint írják, nem törődik az évek múlásával Kovács Kati: remek formában van és a dalai ugyanolyan erővel szólnak a színpadon, mint évtizedekkel ezelőtt. Október 25-én, születésnapján élő adásban egy csokor virággal lepték meg a Duna műsorvezetői az énekesnőt. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész a rá jellemző szelídséggel reagált a gesztusra.

– „Jólesik, ha gondolnak rám, de valójában sokkal jobban szeretek másokat ünnepelni, mint amikor engem ünnepelnek. Szerény, visszahúzódó ember vagyok, nagyon könnyű engem zavarba hozni. A színpadra is csak azért megyek fel, mert szeretek énekelni, a dalok által adni az embereknek, de gyakran van lámpalázam még most is” - mondta a Duna Almárium című magazinjában az őt felköszöntő műsorvezetőknek a hazai könnyűzene kiválósága.

Október 25-én egyébként nemcsak nekem van születésnapom, hanem például Szoboszlai Dominiknak is, akit ezúton is köszöntök

– jegyezte meg az énekesnő.

Nem véletlenül említette meg a nap a másik születésnaposát: Kovács Kati nagy sportrajongó, ha nem koncertezik, akkor legszívesebben sportmérkőzéseket néz a tévében. A kedvence a futball és a tenisz, utóbbit, ha kondíciója engedi, maga is űzi - írja a hírportál.

A teljes beszélgetés újranézhető a Duna Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a műsor korábbi adásai is.

Korábban portálunk is beszámolt arról, hogy Kovács Kati október 25-én ünnepli a születésnapját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában