Celebmustra

2023.11.26. 19:55

5 híresség, 5 poszt - Időutazásról, új dalról, teltházas koncertől számoltak be a hírességek

Ezen a héten sem unatkoztak Heves vármegyei hírességei, újabb mozgalmas hét van a hátuk mögött. Nézzük, kivel mi történt az elmúlt egy hétben.

Heol.hu

Újabb telt házas koncertekre készülhet a Road zenekar

Forrás: Road zenekar/Facebook

Az egri születésű modell, Oczella Eszter ezen a héten is aktív volt az Instagramon. Egyik legújabb bejegyzésében időutazásra invitálta követőit, ugyanis Miből lesz a cserebogár címmel pályafutásának kezdeteiről, illetve a gyermekkoráról osztott meg emlékeket. A bejegyzésből sok minden kiderül, egyebek mellett az is, mikor ment le életében először az edzőterembe Eszter.

Testvére, az ugyancsak egri születésű Krisztina most is az edzőteremből jelentkezett be az Instagramon, és mint a bejegyzéséből kiderült, ezúttal láb-nap volt a terítéken számára. Az edzésről egy rövid videót is feltöltött a közösségi médiába rajongói nagy örömére.

A hatvani születésű énekesnő, Lola hamarosan új dallal jelentkezik, ehhez köthetően pedig kedvicsinálóként egy rövid videót is megosztott a Facebook-oldalán.

Rákóczi Reni ugyancsak Hatvanban született, és akárcsak Lola, ő is a Facebookot használja leginkább, ha meg akarja szólítani rajongóit. A kick-box világbajnok egyik legújabb bejegyzésében arról írt, hogy tanítványával, Alinával már gőzerővel készülnek az év utolsó versenyére, amelyet majd két hét múlva rendeznek Esztergomban.

A domoszlói Road zenekar népszerűsége pedig továbbra is töretlen, erre utal az is, hogy a közelgő  szombathelyi koncertjükre nem lehet már jegyet kapni, osztották meg a Facebook-oldalukon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában