Elismerés

2023.11.23. 13:28

Egri panzió és sarudi étterem is kutyabarát díjat kapott

Az utóbbi években emelkedett a kutyabarát szolgáltatások mennyisége és minősége.

Tóth Balázs

Tizedik alkalommal választották meg az Év Kutyabarát Helyeit. A Kutyabarát.hu portál 2012 óta, a Kutyabarát Magazin 2017 óta népszerűsíti a felelős ebtartást és annak filozófiáját. Kampányokkal, projektekkel igyekeznek hozzájárulni a hazai kutyás társadalom fejlődéséhez, ezek egyik programja az Év Kutyabarát helye kampány.

Ennek egyik fő célkitűzése, hogy minden évben egy hónapra kiemelt figyelmet kapjon a kutyabarátság, az ehhez kötődő hazai szolgáltatások, valamint a felelős állattartás népszerűsítése. Ebben az említett portál az összes hazai kutyás szolgáltatót, szereplőt megszólítja, aktivitásra buzdítja, bevonva a gazdákat és az állatszerető embereket is, akik szavazataikkal támogathatják kedvenc helyüket.

Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu egyik alapítója, az Év Kutyabarát Helye kampány projektvezetője az eredményhirdetésen elmondta, örvendetes, hogy töretlen az érdeklődés és jelentkezés erre ía címra. A 2014-es kezdetekkor a kutyabarátságra hívták föl a figyelmet, azóta fejlődésnek indult a kutyabarát turizmus, nőtt szolgáltatások mennyisége és minősége. Ennek kommunikációjában nyújtanak segítséget a szolgáltatóknak.

Számos kategóriában adtak Év Kutyabarát Helyei 2023 címet, étterem kategóriában Kutyabarát.hu különdíjat kapott a sarudi Sulyom Tájétterem, míg panzió/vendégház kategóriában közönségdíjas lett az egri Margaréta Garden & Spa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában