Lakodalom

2023.11.20. 17:49

Lélegzetelállító matyó mintás esküvői ruhát mutat be a Remény farm Annája + videó

A felvételből megtudhatjuk, hogy volt ahol fekete, vagy piros volt az esküvői ruha, de mindig gazdagon díszített.

Heol.hu

Matyó mintás esküvői ruhában fotózták a Remény Farm Annáját (Archív fotó)

Forrás: Németh Hajnal Auróra/Facebook

- A Divat és dizájn adásában ellátogattunk egy fotózásra is, amely alkalomra Németh Hajnal Auróra tervező olyan esküvői ruhákat készített, amelyben a népi hagyományok csodálatos motívumait gondolja újra - írja Facebook-oldalán a Duna Televízió.

A felvételek nem más, mint a Remény farm Annája szerepel szebbnél szebb menyasszonyi öltözékekben. Mi tagadás, a népi viseletek reprezentálására jobb alanyt nem találhattak volna nála.

-  Az Esküvő Trend Magazinban csupa gyönyörű fotó született, amiért végtelenül hálás vagyok Juhász Szép Annának a Remény Farmról, Erdős Zsoltnak a fotókért, Jhane Professional Make Up a sminkért. Még mindig tudjuk fokozni, majd meglátjátok - írta bejegyzésében a ruhák tervezője, Németh Hajnal Auróra.

- Ebben a sorozatban Anna a Hungarikum díjas Matyó kollekcióm egyik darabját viseli, amiben eredeti régi arany- és ezüstszálas díszítéseket kapott a szoknya illetve a felső, vagyis vicces nevén a litya. És mielőtt azt hinnétek, ez a koszorú nagy, el kell áruljam, hogy a régi matyó menyasszonyi koszorúk még ennél is nagyobbak voltak. A nyakék különleges medált rejt magában, konkrétan egy matyóhímző asszonyt ábrázol. Az ékszer gyöngyei valódi régi, Muranoi gyöngyök az 1800-as évek végéről. Azt hiszem méltó módon jelentünk meg a Dunakanyarban, Visegrádon, remélem mély nyomot hagytunk a helyiekben is - fogalmazott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában