Celebmustra

2023.12.24. 14:00

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink is várják már a karácsonyt

Advent utolsó hetén sem unatkoztak Heves vármegyei hírességei, úgy tűnt, a karácsony szelleme őket is megérintette. Nézzük, kivel mi történt az elmúlt pár napban.

Heol.hu

A napokban tartotta évzáró ünnepségét az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem. A rendezvényről nem hiányozhatott az oktatási intézmény irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor sem, aki egy fotót is megosztott a legszebb pillanatokról hivatalos Facebook-oldalán.

A bájos Lola ismét a Facebookon jelentkezett be, rajongói legnagyobb örömére. És ebben semmi túlzás nincs, a hatvani születésű énekesnő ugyanis egy pompás ruhakölteményben pózolt a kamera előtt, s tette fel a kérdést: Jól haladnak nálatok a karácsonyi előkészületek?

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina is elkezdte a készülődést a karácsonyra. Az Instagram-oldalán egy vitamincsomagot ajánlott követői figyelmébe. - Ajándékozz egészségtudatos termékeket szeretteidnek. Én rendszeresen ellátom az egész családot különböző vitaminokkal, cukormentes nasikkal. Erre mindig van igény, tökéletes ajándék! - írta bejegyzésében.

A domoszlói Road zenekar egy karácsonyi ajándékkal kedveskedett rajongóinak, bár ahogy a Facebook-oldalukon fogalmaznak, ezt csak januárban fogják kicsomagolni. - Ő, Ő, E, E. Négy magánhangzó a fa alá! Ez itt a mi ajándékunk, bár csak januárban fogjuk kicsomagolni! BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! - fogalmaztak a közösségi oldalukon.

Egy élsportoló nem pihen az ünnepek alatt sem, ez alól nem lehet kivétel Borics Ádám sem. A siroki Kölyöknek becézett MMA-harcos a Facebook-oldalán osztott meg egy fotót a napokban, amin kőkemény edzés közben látható. - Vissza dolgozni! - írta röviden a fotóhoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában