Celebmustra

2024.02.18. 19:50

5 híresség, 5 poszt – Csendes héten vannak túl celebjeink

Talán már a márciust várják, ezért voltak a szokottnál visszafogottabbak a Heves vármegyei hírességek a közösségi médiában. Mindenesetre most is összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb bejegyzéseit.

Heol.hu

Portálunkon is megírtuk, hogy Kozso Szlovákiába indult édesapjával. Ahogy azt az egri születésű énekes hivatalos Facebook-oldalán megosztotta, a koncert előtt beültek egy étterembe, ahol a rajongók legnagyobb örömére egy szelfit is készítettek.

Az egri születésű fitness-modell, Oczella Eszter az Instagram-oldalán ezúttal vásárlási tanácsokat adott követőinek. Mint bejegyzésében írta, többen is kíváncsiak voltak arra, hogy miket és hol szokott vásárolni - ezért pedig úgy döntött, most egy videó formájában bemutatja egy átlagos bevásárlását.

A Facebookon-adott hírt magáról a domoszló Road zenekar, amely nagy bejelentést tett a platformon: mint azt a szombati bejegyzésükben írták, megvan az idei első telt házas koncertjuk, hol máshol, mint Egerben. A koncertre nem is kell már sokat várni, március 2-án a Broadway Monkeyban zenél majd az együttes.

Borics Ádám a Volk–Topuria meccs előtt hivatalos Facebook-oldalán kezdett esélylatolgatásba. A siroki Kölyöknek becézett MMA-harcos elsősorban a követői véleményére volt kíváncsi posztjában, de azért saját megérzéseit is leírta a nagy csatáról.

Ugyancsak beszámoltunk portálunkon Lola egyik heti Facebook-posztjáról, amelyből kiderült, mi volt a hatvani születésű énekesnő legjobb döntése az életében. Ki nem találná az olvasó, de egy kiskutyáról van szó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában