Celeb

2024.02.13. 17:08

Kozso megható videókat tett közzé születésnapjáról

Szinte hihetetlen, de a szomorú szamuráj már 59 éves. Kozso hihetetlenül boldog, hogy a jeles napon édesapja is mellette állhatott a születésnapi koncertjén.

Heol.hu

Az egri születésű előadó koncertnaptára tele van, így a születésnapját is „kutyafuttában” ünnepelte meg. Persze az a tény, hogy Kozsó színpadtól színpadig utazott a nagy napon meg is sokszorozta számára az ünnepi hangulatot, hiszen bármerre járt, mindenfelé tömegek köszöntötték a mögöttünk álló hétvégén - írta meg a Borsonline.

Kozso több videót is közzé tett a jeles napról, ezek egyikén felbukkan egy idős úr, aki nem más, mint a zenész édesapja.

— Nagyon, nagyon boldog vagyok és hálás, hiszen a születésnapomon itt van mellettem a két legfontosabb ember az életemben. Azt kívánom, ez maradjon így még 100 évig legalább! — olvasható a videó alatt — olvasható a videó alatt.

Később aztán egy újabb videó is kikerült a születésnapos Kozsó közösségi oldalára, amin az esti buli pillanatai láthatóak. Az énekes meghatódott, amikor a bulizó tömeg egy ponton énekelni kezdte neki az ismert születésnapi dalt és a színpad széle felől pedig megérkezett az édesapja, aki ismét egy tortát tartott a kezében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában