Celebmustra

2024.03.31. 19:50

5 híresség, 5 poszt - Celebjeink edzéssel és pihenéssel töltötték a húsvéti hétvégét

Valaki az edzőteremben, míg más otthonában találta meg a nyugalmat az ünnepi hétvégén, nagypénteken, nagyszombaton és húsvétvasárnap. Összegyűjtöttük, mi történt Heves vármegye hírességeivel az elmúlt napokban.

Heol.hu

A Road zenekar mozgalmas heteken van túl

Forrás: Road zenekar/Facebook

Oczella Eszter a hosszú hétvégén is odafigyelt alakjára, ez derült ki az egyik legutóbbi Instagram-bejegyzéséből. Az egri születésű modell úgy fogalmazott, most egy kicsit csendesebb a szokásosnál, a munkakedvén azonban ez mit sem látszik. Erre egy újabb edzőtermi videó a hiteles bizonyíték.

Eszter testvére, az ugyancsak egri születésű Krisztina sem tétlenkedett az ünnepi hétvégén. Mint az Instagramon írta, hat és fél hét maradt hátra, hogy leolvassza magáról azt a pici zsírréteget, ami az izmokat takarja.

A domoszlói Road zenekar mozgalmas, fárasztó heteken van túl, ezért a hosszú hétvége náluk most a pihenésről szólt. A Facebook-oldalukon azt írták, pihennek egy nagyot, aztán a nyár végéig meg sem állnak.

Borics Ádám viszont nem pihent, folytatta a felkészülést a közelgő MMA-mérkőzésére. A siroki Kölyöknek becézett MMA-harcos a Facebook-oldalán is emlékeztette a rajongóit: már csak három hét van hátra, és ismét visszatér a ketrecbe.

Az Ámokfutók frontembere, Kozso nem feledkezett meg arról, hogy boldog húsvéti ünnepeket kívánjon követőinek. A rövid bejegyzésében egy tréfásnak szánt megjegyzést is megejtett: - Ez az igazi ÁmokNyuszók Ünnepe - írta a figyelmes énekes. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában